IsoBouw introduceert een nieuw profielsysteem voor de zolderisolatie SlimFix Deco

Bedrijfsnieuws Isobouw Deco Klikprofielen

Het winterseizoen gaat binnenkort weer beginnen en daarmee ook de toename van de na-isolatiewerkzaamheden. Vooral particulieren opdrachtgevers zoeken in de wintermaanden oplossingen om de energierekening te verlagen.

Om aan deze behoefte te kunnen voldoen levert IsoBouw voor het na-isoleren van zolders SlimFix Deco. Deze zolderisolatie heeft binnen enkele jaren een prominente positie verworven in de markt. Volgens de fabrikant komt dit door de snelle en  eenvoudige verwerkbaarheid van het systeem. De vele gebruikers zijn o.a. zeer te spreken over de luchtdichte afwerking met de Deco-klikprofielen. Zij worden al na het eerste uitgevoerde project enthousiaste ambassadeurs van het SlimFix Deco-systeem.

Om de voorsprong op alternatieve systemen verder uit te bouwen introduceert IsoBouw een nieuwe generatie Deco-klikprofielen met een verdere optimalisatie in verwerkingssnelheid en esthetische afwerking.

Het meest kenmerkende aan de Deco-klikprofielen zijn de softstrips waarmee de zolder luchtdicht wordt geïsoleerd zonder dat hiervoor extra handelingen nodig zijn. Met de nieuwe strips zijn bovendien grote zaagtoleranties mogelijk bij het op lengte zagen van de isolatieplaten, hetgeen de verwerking vereenvoudigt. De Deco-klikprofielen maken de esthetische afwerking mooier en gemakkelijker.

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam