3de IFD Fakro skitoernooi succesvol

Afbeelding bij nieuwsbericht
 
 
 
 

Het was van 9 t/m 12 februari 2012 voor de derde keer dat Europese dakdekkers/skiërs elkaar ontmoetten op de skipistes van Jaworzyna Krynicka tijdens de derde editie van het IFD FAKRO skiwereldkampioenschap.  De Tsjechische, Slowaakse en Zwitserse deelnemers waren dit jaar de sterkste op de pistes van Jaworzyna. Meer dan 60 dakdekkers uit 9 verschillende Europese landen streden tijdens dit winterse evenement dat mede georganiseerd is door FAKRO, ‘s werelds tweede dakraamfabrikant.

 

De 3e editie van het skikampioenschap heeft aangetoond dat de eerdere edities niet onopgemerkt voorbij zijn gegaan aan de dakdekkersbranche. Meer en meer mensen vanuit verschillende landen zijn dit jaar op het evenement afgekomen. Naast de gebruikelijke Poolse, Zwitserse, Tsjechische en Slowaakse teams, waren nu ook teams aanwezig uit Rusland, Slovenië, België, Hongarije en Roemenië.

 

Het skikampioenschap voor dakdekkers is niet alleen bedoeld om de skiprofessionals van de dakdekkersbranche sportief met elkaar te laten wedijveren. Elke editie van dit evenement wordt ook aangegrepen om een IFD conferentie te houden waarbij vertegenwoordigers van het IFD, sponsors van de kampioenschappen, een forum houden voor discussie en uitwisseling van ervaringen onder de experts in de wereldwijde dakdekkersbranche.

 

"De skikampioenschap en de conferentie hebben zich reeds een vaste agendapunt in de internationale kalender van dakevenementen weten te verschaffen,"  aldus Piet Jacobs, president van de IFD. "Het is voor ons een mooie gelegenheid om de dakdekkersomgeving te integreren. Het evenement is niet alleen belangrijk voor de internationale betrekkingen, maar ook voor de planning van joint ventures."

 

De vele nieuwe deelnemers waren enthousiast over de skimogelijkheden die geboden werden en de mooie omgeving van Sądeczyzna.

 

Naast het ski evenement konden bezoekers ook sneeuwscooter rijden, quad rijden of met de Trikke Ski de berg afdalen. Deze originele ideeën worden verzorgd door het Activa hotel, dat altijd nauw betrokken is met de organisator FAKRO en een vaste waarde tijdens het evenement is en prachtige recreatieve faciliteiten biedt.

 

De bezoekers waardeerden het verblijf in de Sądeczyzna regio zeer. De volgende editie van het IFD FAKRO skikampioenschap van volgend jaar zal daarom wederom in Jaworzyna gehouden worden.

 

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam