Waterdichte argumenten voor Ubiflex loodvervanger!

Bedrijfsnieuws Ubiflex Extreme

Ubiflex van Ubbink is dé loodvervanger die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag vereist is, het kan bladlood in alle gevallen vervangen. Voor dakpannen en gegolfde dakbedekkingen gebruikt u Ubiflex Ribbel, voor de overige toepassingen Ubiflex Standaard. In Q2 2017 komt Ubbink met de nieuwe variant Ubiflex Extreme, die uitmuntend verwerkt en presteert bij extreem hoge of lage temperaturen.

Ubiflex voor alle toepassingen
Ubiflex is verkrijgbaar in de uitvoeringen Standaard en Ribbel in de kleuren zwart, grijs en natuurrood en Extreme in de kleur zwart. Ubiflex Ribbel, met aan de onderzijde een ribbel van 10 cm, is speciaal gemaakt voor dakpannen en gegolfde dakbedekking. Hierdoor brengt u het met de gladde kant perfect aan onder bijvoorbeeld het kozijn van uw dakkapel. Ubiflex Ribbel is verkrijgbaar in rollengte 6 meter en diverse breedtes. Voor alle overige toepassingen gebruikt u Ubiflex Standaard; leverbaar in rollengtes van 6 en 12 meter en breedtes van 100 mm tot 1000 mm.
Nieuw is de uitvoering Ubiflex Extreme, een soepele loodvervanger die onder alle weersomstandigheden extreem makkelijk verwerkt én (blijvend) presteert! Ubiflex Extreme komt in Q2 2017 op de markt en is dé loodvervanger voor alle weersomstandigheden!

Snelle verwerking
Ubiflex laat zich makkelijk en snel verwerken en kan zonder problemen in lange lengtes worden toegepast, mede omdat het zeer licht van gewicht is. Groot voordeel daarbij is dat het aantal verbindingen tot een minimum wordt beperkt. U kunt gemakkelijk hele rollen mee naar uw werkplek nemen, afhankelijk van uw keuze tot 6 of 12 meter. Een rol weegt maximaal 22 kg.

De verwerker over Ubiflex
Verwerkers van Ubiflex waarderen met name de snelle verwerkbaarheid, rekbaarheid, het geringe gewicht en de lange lengtes. Ook het feit dat Ubiflex minder diefstalgevoelig is dan lood wordt genoemd als een belangrijk voordeel, net als de schone verwerking.
Vierenzeventig procent geeft aan Ubiflex niet alleen vaker te gaan gebruiken, maar het product ook aan te bevelen bij anderen.

De voordelen van Ubiflex

  • Licht in gewicht, lastenverlichting
  • Makkelijk en zeer snel te verwerken
  • Minder overlap door lange lengtes
  • Verwerkt op dezelfde wijze als lood
  • Geen nabehandeling nodig tegen uitloging
  • Niet gevoelig voor diefstal
  • Prijsvast
  • Onschadelijk voor mens en milieu
  • Geen inklopgereedschap nodig bij verwerking van Ubiflex Ribbel

Productadvies op maat
Heeft u vragen over Ubiflex of zoekt u een product voor een specifieke toepassing? Kijk dan op http://www.ubiflex.nl of bel de Ubbink Productadvieslijn 0313 480 300. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen via productadvieslijn@ubbink.nl. Ubbink denkt graag met u mee!

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam