Veilig op de hoogte

Afbeelding bij nieuwsbericht
 
 
 
 

Op 26 oktober a.s. wordt het kennisevenement Veilig op de Hoogte gehouden in de Evenementenhal Gorinchem. Het evenement is een resultaat van de samenwerking van het overkoepelende Platform Preventie Valgevaar van het  Hoofdbedrijfschap van Ambachten (HBA) en wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Voor het evenement bundelen alle betrokken organisaties hun kennis en ervaring om veilig werken op hoogte onder de aandacht te brengen. De dag is zo samengesteld dat de betrokken partijen van ontwerp tot onderhoud, volledig op de hoogte worden gebracht van wet- en regelgeving en maatregelen en middelen voor verbetering van de veiligheid.

 

De manifestatie wordt groots aangepakt met een programma dat bestaat uit een symposium, een conferentie, kennisplein en workshops.

 

De workshops zijn bedoeld voor iedereen die dagelijks op hoogte werkt, of er op een andere manier mee te maken heeft. Maar liefst 17 workshops worden georganiseerd met maar één doel: het werken op hoogte veiliger maken.

 

De vakman kan terecht bij een telkens half uur durende workshop over alle beschikbare arbeidsmiddelen, van ladder en rolsteiger tot hefsteiger en bouwlift.

 

Tegelijk met de workshops is er een kennisplein waar informatie wordt uitgewisseld. Naast informatiekramen van de organiserende partijen, zijn er stands met materieel, machines en informatie van bedrijven waar bezoekers zich kunnen laten informeren over de laatste ontwikkelingen op het vakgebied. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om kennis te nemen van de meest recente producten ter preventie van valgevaar.

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam