Roofs 2015-02-28 Alle schakels van de bouw op één locatie


Van 9-13 februari 2015 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de eerste editie van de Week van de Bouw plaats. In Roofs december 2014 publiceerden wij een artikel over de vernieuwde opzet. In dit artikel een overzicht van de activiteiten.

De opzet van de Week van de Bouw is dat alle schakels van bouw en vastgoed op één locatie te vinden zijn. De Week is een combinatie van vakbeurzen, Gala van de Nederlandse Bouw met de uitreiking van de Nederlandse Bouwprijzen, netwerkbijeenkomsten, award uitreikingen, debatten en congressen. Elke doelgroep binnen bouw en vastgoed krijgt hiermee zijn eigen gespecialiseerde evenement.

BouwBeurs
Dit is de bekende vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Met live demonstraties, nieuwe en innovatieve producten, oplossingen voor de bouwopgaven van morgen en volop entertainment. Dit is de beurs voor voorschrijvers, adviseurs en verwerkers om ideeën uit te wisselen, relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen.

Activiteiten op de BouwBeurs zijn o.a.:

• Bouw & ICT-theater (hal 8, Marijke Gehoorzaal)
• ZZP Plein (hal 12)
• Ambacht in Actie (hal 11, stand 11.E.006)
• Greenbuild Boulevard (hal 8)
• Strobouwplein (hal 8, stand 8.E.096)
• Het Grote BouwBeursFeest (woensdag 11 februari, hal 1 Bouwbeurscafé)


GEVEL
GEVEL is de belangrijkste vakbeurs voor de architect en ontwerpers op het gebied van gevels.

Met o.a.:
• Keramische innovaties (de bijdrage aan duurzaam bouwen gepresenteerd door de KNB).
• Passief Bouwen (Conceptenboulevard, hal 3 en 4)
• Solar Innovations & Theater (hal 4, stand 4.A.081 en 4.A.090)

Renovatie & Transformatie
Renovatie & Transformatie is het nationale platform voor duurzame vernieuwingen in de bouw en vastgoed, met (totaal)oplossingen op het gebied van renovatie voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Activiteiten op Renovatie & Transformatie zijn o.a.:

• De Renovatie Arena (hal 7)
• Kennistafel (hal 7, Renovatie Lounge)
• Faay Renovatietheater (hal 7)

Material Xperience
Dit is het vakevenement voor (interieur)architecten en creatieve professionals gericht op materialen, innovatie en inspiratie.

Nederlandse Bouwprijs

De Nederlandse Bouwprijs is een prestigieuze prijs die elke twee jaar wordt uitgereikt aan bouwprofessionals die met hun vernieuwende bouwinitiatief een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de kwaliteit van de bouwsector. De uitreiking is op 9 februari 2015 tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw in de Jaarbeurs Supernova en Polar Room.

Het Nationaal Bouwdebat

Het Nationaal Bouwdebat is een jaarlijkse arena voor bouw, vastgoed, wetenschap, beleid en politiek en gaat over de thema’s die de brede bouwsector raken. De deelnemers aan het debat presenteren hun visie en gaan met elkaar in discussie. De schijnwerper wordt gezet op de denkers, ideologen, doeners, provocateurs en beïnvloeders die de sector vooruit willen helpen. Het debat vindt plaats op maandag 9 februari in het Auditorium van Media Plaza.

Openingstijden

Dagelijks van 09.30 – 17.30 uur. Op donderdag is er een avondopening tot 20.30 uur. De zaterdagopening is komen te vervallen.

Wilt u deze tekst in opgemaakte vorm lezen met foto's, klik dan deze link aan, dan ontvangt u de tekst in een PDF bestandDeze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam