Roofs 2014-22 Klant en opdrachtgever worden maximaal ontzorgd

Als ontwikkelaar, producent en leverancier van aluminium bouwproducten onderscheidt Roval Aluminium zich door vooral de focus te leggen op maximale ontzorging van haar klanten. Dit zie je bijvoorbeeld voor het assortiment dakproducten voor woning- en utiliteitsbouw van het bedrijf uit Helmond. Niet alleen is het aanbod standaarddaktrimmen en architectonische dakranden zeer gevarieerd; de productieopties zijn ook legio.

“Maatwerk,” luidt hierbij het credo volgens Sales & Marketing Manager Edwin van Kemenade. “Onze levering beperkt zich niet louter en alleen tot de ‘kale’ dakranden; optioneel bieden we veel meer. De gedachte hierachter is dat we onze klanten volledig kunnen ontzorgen. Ze hoeven niet bij verschillende partijen te shoppen, maar vinden bij ons alles onder één dak. “

Dakranden

Hiermee doelt Van Kemenade op de talloze opties, die mogelijk zijn voor dakranden. De dakranden kunnen worden toegepast in de woningbouw en utiliteitsbouw op zowel kunststof als bitumineuze dakbedekkingen en kunnen eventueel voorzien worden van een antiklimprofiel. Inzagen is ook mogelijk. Hierdoor kunnen de dakranden in alle vormen over de X-as worden meegebogen.

Daarnaast worden de dakranden geleverd inclusief bevestigingsgaten voor snelle montage, binnen- en buitenhoeken en verbindingsplaatjes. Ook wat uitvoering betreft heeft Roval Aluminium veel te bieden. De architectonische dakranden zijn er in vele modellen, die elk een andere uitstraling hebben. Daarnaast kunnen de dakranden in zowel brute, gemoffelde of geanodiseerde uitvoering geleverd worden én in vrijwel alle RAL-kleuren. “Uiteraard verzorgen we ook graag de inmeting, zodat onze opdrachtgevers er verzekerd van zijn dat de montage optimaal wordt uitgevoerd. Door het inmeten leveren we de dakranden precies op maat. Dit voorkomt restafval.”

Muurafdeksystemen

Naast het assortiment dakranden is Roval Aluminium gespecialiseerd in aluminium muurafdekkappen, die steeds vaker als (esthetische) dakrandafwerking worden toegepast. Ook hier is ontzorging van de klant of opdrachtgever één van de belangrijkste uitgangspunten. Dat begint net als bij de dakranden bij het inmeten. Daarnaast zijn de uitvoeringsmogelijkheden – bruut, gemoffeld of geanodiseerd en vrijwel alle RAL-kleuren – vergelijkbaar met die van de dakranden. Ze zijn in verschillende types leverbaar en desgewenst ook met speciale hoekstukken en zelfs grindkeringprofielen voor bijvoorbeeld groendaken. Ook in het montagegemak komt ontzorging weer terug. Van Kemenade: “Onze muurafdekkappen leveren we met het in eigen huis ontwikkelde klangensysteem, waarover – dankzij een slim klikveer-systeem de kap schroefloos wordt vastgeklikt. Dit bevordert niet alleen de montagesnelheid, maar waarborgt ook de esthetische houdbaarheid.”

Volgens Van Kemenade ligt een goed contact met opdrachtgever, maar veelal ook met de architect, ten grondslag aan het hoge ontzorgingsniveau van Roval Aluminium: “Zo ontstaat een goede wisselwerking tussen wensen en mogelijkheden. We schromen er niet voor ons daarbij kritisch op te stellen, maar dan wel in dienst van een optimaal eindresultaat. Dat wordt door de markt gewaardeerd.”

Wilt u deze tekst in opgemaakte vorm lezen met foto's, klik dan deze link aan, dan ontvangt u de tekst in een PDF bestandDeze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam