Roofs 2014-01-34 Nieuwslijn

AGENDA

 

15-17 januari 2014

InterSOLUTION 2014

Flanders Expo te Gent (B)

Info: www.intersolution.be

 

21-23 januari 2014

Dak Event 2014

NBC te Nieuwegein

Info: www.dakevent.nl

 

3-7 februari 2014

VSK 2014

Jaarbeurs te Utrecht

Info: www.vsk.nl

 

18-21 februari 2014

Dach + Holz 2014

Messegelände Köln (D)

Info: www.dach-holz.de

 

 

PERSONALIA

 

MDG en Dumebo DWS

 

Per 1 januari 2014 is Ron den Toom namens Koninklijke Metaalunie aangesteld als branchemanager van MDG en Dumebo DWS, de branches voor dak- en wandbeplating. Hij volgt daarmee Ruud Huisman op die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

 

Kingspan Unidek

 

Met ingang van 18 november 2013 is Michel van der Helm aangesteld als Managing Director van Kingspan Unidek bv te Gemert. Van der Helm was tot voor kort Operational Director van het bedrijf en volgt hiermee voormalig Managing Director Ben Claaszen op die zijn loopbaan heeft voortgezet bij Kingspan Insulated Panels.

 

Souburghse molen voorzien van nieuwe dakbedekking

 

De kap van de Souburghse molen bij Alblasserdam is onlangs gerenoveerd. Dakdekkerbedrijf T.M. van Zanten uit Alblasserdam wilde deze bijzondere klus graag uitvoeren. Het werd een demonstratie van een fraai stukje vakwerk. Omdat er nauwelijks tot geen budget was om de werkzaamheden uit te laten voeren schreef het bedrijf voor een laag bedrag in en kwam het met leverancier Royal Roofing Materials overeen dat de materialen gratis konden worden geleverd. Op 19 oktober jl. werd de kap weer terug op de molen geplaatst, onder grote belangstelling van de omwonenden.

 

Lees het hele artikel op Dakweb.nl, onder ‘Vakbladen’, ‘Edities Roofs’: Roofs januari 2014.

Wilt u deze tekst in opgemaakte vorm lezen met foto's, klik dan deze link aan, dan ontvangt u de tekst in een PDF bestandDeze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam