Roofs 2009-10-07 Dak Event 2010: Een beurs voor de hele dakenbranche

Op 27, 28 en 29 januari 2010 zal in de Evenementenhal Gorinchem de vierde editie van de tweejaarlijkse daken­beurs Dak Event worden georganiseerd. Deze beurs, die wordt georganiseerd door Mandate ­Publishers uit Akersloot, is het belangrijkste platform voor de dakenbranche om nieuwe ontwikkelingen te tonen en om kennis uit te wisselen. Tijdens de beurs staan de onderwerpen energiedaken, groendaken, dakrenovatie & kennisoverdracht centraal.

 

In de jaren van haar bestaan is de Dak Event uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de dakenbranche. Er is geen andere beurs die zich zo specifiek en zo gericht bezighoudt met de ontwikkelingen binnen de dakenbranche. Natuurlijk staan de ontwikkelingen niet stil en daarom zal op deze editie van de beurs met name aandacht worden besteed aan de ‘hot items’ van dit moment: energiedaken, groendaken en dakrenovatie. Wil men deze moeilijke economische tijden het hoofd kunnen bieden, is het van het grootste belang op deze gebieden de boot niet te missen.

 

Horecapleinen
Net als de voorgaande edities wordt de beurs verzorgd volgens de full service formule. Exposanten en bezoekers van de beurs kunnen in alle rust met elkaar bijpraten. Men wordt op de stand voorzien van drankjes en hapjes. Nieuw tijdens deze editie van Dak Event is dat de standhouder niet meer zijn stand hoeft te verlaten voor de avondmaaltijd. Op de beursvloer staan namelijk diverse Horecapleinen waar ook het avondeten gehaald kan worden. Op deze Horecapleinen worden diverse gerechten geserveerd. Bij een plein hoort een terras, en exposanten kunnen dus ook met hun klanten plaatsnemen op een van de terrassen op een Horecaplein.

 

Energiedaken, groendaken, dakrenovatie
De kansen liggen voor de dakenbranche in de ontwikkeling van systemen voor energiedaken en groendaken, en een sterkere focus op renovatie. De nieuwste ontwikkelingen op deze gebieden zullen tijdens de beurs worden getoond en zo nodig gedemonstreerd. Exposanten worden in staat gesteld hun eigen relaties uit te nodigen middels het uitgekiende uitnodigingenbeleid dat inmiddels kenmerkend is voor de Dak Event. Zo zijn de exposanten verzekerd van een gericht publiek. De Evenementenhal Gorinchem is goed te bereiken en biedt ruime gratis parkeergelegenheid.

De vorige editie van Dak Event (2008) werd bezocht door ongeveer 6950 bezoekers. Door de exposanten werd de beurs positief beoordeeld, waarbij meer dan de helft toen al aangaf zich voor de komende editie opnieuw aan te melden als standhouder.

Wilt u deze tekst in opgemaakte vorm lezen met foto's, klik dan deze link aan, dan ontvangt u de tekst in een PDF bestandDeze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam