Roofs 2009-01-31 Nieuwslijn

Gjaltema neemt importeurschap Klaas Ladder- en Verhuisliften over

Per 1 december 2008 heeft Gjaltema bv het importeurschap van Klaas Lad­der- en Verhuisliften overgenomen, vanwege het faillissement van Eshuis bv. Twee medewerkers zijn meegegaan, zodat verkoop, service en onderhoud met dezelfde contactpersonen kunnen worden voortgezet. Gjaltema zal per 1 januari ook het pand van de vorige importeur in Moerdijk betrekken.

Het in 1979 opgerichte familiebedrijf is gespecialiseerd in hoogwerkers en stalen- en aluminium steigers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen; men heeft een depot in Leeuwarden. De vestiging in Roosendaal verhuist naar Moerdijk. Het bedrijf heeft een landelijke dekking. Met een uitgebreide vloot en 30 jaar ervaring in de branche geldt het bedrijf als een toonaangevend bedrijf in de branche voor steigers en hoogwerkers. Het bedrijf is ISO 9001 en VCA gecertificeerd en is tevens gecertificeerd om de jaarlijkse BMWT veiligheidskeuring van elk merk lift uit te voeren.

 

Icopal Benelux opgericht
In Icopal Benelux worden de krachten gebundeld van de bestaande bedrijven: Esha Group, Icopal België, Van Besouw Kunststoffen en Decra. Door gecombineerde kennis verstevigt Icopal haar positie in de Benelux en aangrenzende landen en wordt het productportfolio verbreed.

Ole Rosgaard is aangesteld als CEO voor Icopal Benelux. Hij heeft inter­nationale ervaring op managementgebied. De laatste drie jaar heeft hij gewerkt bij Icopal Denemarken als algemeen directeur. Ole Rosgaard volgt Peter van Dommele op. Peter van Dommele blijft beschikbaar als adviseur voor Icopal Benelux en zet tevens de belangrijkste ontwikkelingen rondom EROP voort. De service en contactpersonen binnen Icopal blijven ongewijzigd.

Wilt u deze tekst in opgemaakte vorm lezen met foto's, klik dan deze link aan, dan ontvangt u de tekst in een PDF bestandDeze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam