Roofs 2008-09-16 Special productmanagers voor special products

Dakgroothandel Aabo Trading blijft zich verder ontwikkelen. In de afgelopen periode opende men verschillende vestigingen en introduceerde het bedrijf verschillende nieuwe producten. Onlangs zijn er twee special-productmanagers aangesteld, speciaal voor de verkoop en technische ondersteuning van diverse adviesintensieve nieuwe producten en diensten. Deze twee specialisten zijn Edwin Schuurmans en René van Hijfte.

Beide productmanagers hebben ruime ervaring in de dakenbranche, Edwin Schuurmans werkte 11 jaar voor Bakker Dakmaterialen, René van Hijfte kwam het team recentelijk versterken na een carrière bij BDA Keuringsinstituut bv en bij INTRON Certificatie. Zij waren beiden naar eigen zeggen toe aan een nieuwe, uitdagende stap in hun loopbaan.

De twee special-productmanagers zijn aangesteld om vanuit een landelijke aanpak de regionale filialen te ondersteunen en de markt actief te bewerken voor een aantal specifieke, innovatieve producten – die dus extra aandacht en begeleiding vragen. Zij zullen contact onderhouden met opdrachtgevers, voorschrijvende instanties en verwerkende partijen. Daarbij zal het bedrijf zich nog meer als voorheen profileren als ‘adviesvakgroothandel’.

Op projectbasis zal de dakgroothandel haar klanten begeleiden in de juiste keuze van materialen en de te volgen verwerkingsmethoden. Enkele van deze speciale producten zijn:
Aabimat P+G                               - speciale APP/APAO bitumen compound
Unifol     regular                                      POCB dakbaan 2 zijdig TNT
Unifol Mini Mineral                                    POCB dakbaan met fijn zwart mini-granulaat
Powertekk                                              stalen dakpan elementen
Tegola Shingles                waaronder de “prestige zink& copper metal line”
Aabosafe dakbeveiligingsysteem      van permanente installatie op het dak t/m de persoonlijke beschermingsuitrusting

Onderstaand wordt de Aabimat P+G extra toegelicht.

Aabimat P+G is opgebouwd om voor een lange periode de verouderende elementen te weerstaan. Voor de samenstelling is gekozen voor een hoogwaardige bitumen, polyester inlage - en bovenliggende zichtbare glasvlieswapeningen gemodificeerd met zuivere thermoplastische kunststoffen van atactisch polypropyleen (APP) van het hoogwaardigde APAO. APAO staat voor Amorfe Poly Alpha Olefine.

Aabimat P+G wordt geproduceerd onder toeziend oog van een van de uitvinders van de APP gemodificeerde dakrollen, dr. Gorgati. Hij heeft zich volledig gecommitteerd aan het produceren van een hoogwaardige kwaliteit Aabimat P+G. Hij geldt als een van de weinige specialisten die het produceren van deze van twee inlagen voorziene APAO’s volledig onder de knie heeft.

De eigenschappen van Aabimat P+G volgens de dakgroothandel op een rijtje:
•  Hoge mechanische prestaties gekoppeld aan een bijzondere dimensionele stabiliteit en goede   ponsweerstand.
•  Hogere beloopbaarheid en meer dan normale resistentie tegen externe weersinvloeden.
•  Goede verouderingsweerstand en hoge stabiliteit door toepassing van een glasvlieswapening zichtbaar in de bovendeklaag.
•  De hoge positie van de glasvlieswapening en de kracht van de polyesterwapening in Aabimat P+G dakbanen zorgen voor een sterk verbeterde en veel langere praktische levensduur.
•  Ruime toepassingsmogelijkheden door diversiteit in applicatiemethodieken, zoals volledig kleven volgens de  brandmethode of volgens koudlijm methode alsook losliggend geballaste en mechanisch bevestigde systemen. Daarnaast toepassing in de wegen- en bruggenbouw.
•  Kwaliteitswaarborg door opgeleide applicateurs en ruime ondersteuningsmogelijkheden vanuit Aabo Trading, inclusief opleidingen, werkondersteuning, dakinspectie en calculatieondersteuning;
•  Langer dan normale verzekerde ga­rantiemogelijkheden tot 15 jaar, afsluitbaar tegen speciale condities.
•  10 jaar Volledige Verzekerde Dakgarantie inclusief premie maakt standaard deel uit van het Aabimat Dak-totaalconcept volgens de daartoe geldende richtlijnen.
•  Voldoet aan brandveiligheidseisen conform NEN 6063 (BROOFt1).

Onlangs is een project met de Aabimat P+G uitgevoerd. Het betreft het renoveren van 1900 m² dak  van een bedrijfsverzamelgebouw in Heerhugowaard. Hier werd de Aabimat volledig gebrand over de bestaande dakbedekking aangebracht. Happe Dakwerken uit Heerhugowaard heeft dit werk uitgevoerd en is naar eigen zeggen bijzonder tevreden over de verwerking en kwaliteit van de Aabimat.

Voor dezelfde opdrachtgever zullen nog een aantal van deze projecten volgen. De dakgroothandel kan refereren aan diverse daken in de diverse aanbrengsystemen gerealiseerd, als ook diverse toepassingen in de wegen- en bruggenbouw.

 

Wilt u deze tekst in opgemaakte vorm lezen met foto's, klik dan deze link aan, dan ontvangt u de tekst in een PDF bestandDeze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam