Roofs 2007-08-35 Dakontmoetingsdagen wordt Dak Event

De derde editie van de Dakontmoetingsdagen zal volgend jaar plaatsvinden onder een andere naam, namelijk Dak Event. De beurs wordt bovendien voor een bredere doelgroep toegankelijk. Een verdere groei van de beurs ligt dan ook voor de hand. De beurs vindt plaats op de gewijzigde data 29, 30 en 31 januari 2008 in de Evenementenhal Gorinchem.

Veel partijen die op het dak actief zijn, zijn dat ook op het gebied van de gevel. Dak Event zal dan ook openstaan voor exposanten uit de gevelbranche, om een nog gevarieerder aanbod te kunnen bieden. Wat in 2004 begon als een tweejaarlijkse vakbeurs voor de dakenbranche, is hiermee uitgegroeid tot een bredere vakbeurs, waarbij dus meer ruimte zal zijn om de grote variatie aan partijen en actuele items onder de aandacht te brengen.

Thema: renovatie
In 2006 was het thema: valbeveiliging. Tijdens de Dak Event 2008 zullen de congressen en andere activiteiten die tijdens de beurs worden georganiseerd zich rond het thema ‘renovatie’ concentreren.

Zo zullen er congressen worden georganiseerd rond o.a. milieu-eisen, brandveilig werken (in het kader van NEN 6050), brandveilig isoleren en arbeidsbesparende technieken. In tegenstelling tot de vorige editie zullen de congressen niet op de beursvloer worden gehouden, maar in een aparte ruimte in hetzelfde complex. Ook vinden de congressen plaats buiten de openingstijden van de beurs om, zodat men met een bezoek aan een congres geen beurstijd hoeft te verliezen.

Opzet ongewijzigd
Voor het overige zal de opzet van de beurs ongewijzigd blijven. Dak Event blijft een relatiebeurs, waarbij standhouders de eigen relaties uitnodigen en alwaar men gratis bij de deur kan parkeren. De catering is ook deze keer weer tot in de puntjes geregeld, met bediening op de stand, diverse soorten belegde broodjes en ’s avonds een uitgebreid buffet voor de standhouders en hun relaties. En ook deze keer zal er weer een demoplein worden ingericht waar standhouders hun producten kunnen demonstreren.

De editie van 2006, toen voor het eerst in de Evenementenhal Gorinchem, liet al een opvallende groei in het aantal exposanten en bezoekers zien ten opzichte van de eerste editie (beiden ruim 50%). De verwachting is dat dit aantal tijdens de komende editie nog verder zal stijgen.

Wilt u deze tekst in opgemaakte vorm lezen met foto's, klik dan deze link aan, dan ontvangt u de tekst in een PDF bestandDeze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam