Recticel Insulation lanceert Euroroof Reno

Afbeelding bij nieuwsbericht
 
 
 
 

 

17 mei 2018

Van 23 t/m 25 mei 2018 heeft in de Brabanthallen in Den Bosch de vakbeurs Renovatie plaats. Uiteraard is Recticel Insulation van de partij  met isolatieoplossingen voor uw renovatieproject in hal 3, stand D046.


De Renovatiebeurs in Den Bosch is voor u als bouwprofessional dé place to be om praktische oplossingen te leren kennen en direct toepasbare kennis op te doen. Informatie die u helpt de renovatie van woningen, kantoren en andere gebouwen makkelijker, efficiënter en duurzamer te maken. Recticel Insulation staat u graag bij als isolatiepartner bij uitstek.
De optimale isolatieoplossing voor bestaande hellende daken


Op de Renovatiebeurs geven we u graag alle info over Euroroof Reno, onze nieuwe isolatieoplossing voor bestaande hellende daken. Euroroof Reno biedt u optimale thermische isolatie én winddichtheid ineen, standaard RC vanaf 2,50 tot 8,00 m²K/W verkrijgbaar.


Het na-isoleren van een hellend dak aan de buitenzijde is bouwfysisch het meest ideaal. Bovendien zijn er geen bouwwerkzaamheden in de woning. Euroroof Reno is leverbaar in diktes vanaf 51 mm.
De Euroroof Reno panelen worden op het (bestaande) dakbeschot aangebracht. Deze manier van na-isoleren is reeds langer in gebruik, maar Recticel heeft Euroroof Reno doorontwikkeld. Alle onderdelen voor dakisolatie zijn nu optimaal in één paneel geïntegreerd: isolatieplaat, onderdakfolie, sponning en tengels. De complete dakisolatie wordt in een handeling aangebracht zonder na schuimen. Dat is winst in tijd en materiaal.


Euroroof Reno heeft 3 essentiële pluspunten:
• Sponning aan langszijden, waardoor geen thermische brug. Naschuimen van langszijden niet nodig.
• Dampopen waterwerende onderdakfolie biedt een extra bescherming tijdens renovatiewerkzaamheden.
• Deze onderdakfolie draagt bij aan de winddichtheid en dus een lager energieverbruik.

 

Het verduurzamen van woningen start met het optimaliseren van de gebouwschil. Warme lucht stijgt op, verlies via het dak is dus het grootst. Met een goed geïsoleerde woning is tot 75% energie te besparen. De eerste winst is dakisolatie, de eerste keuze Euroroof Reno van Recticel Insulation, een uitstekende isolatie
voor het bestaande hellende dak.

 

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam