FAKRO lichtkoepel met vlak glas

Afbeelding bij nieuwsbericht
 
 
 
 

 

13 september 2017

Vier jaar geleden bracht FAKRO een nieuwe kijk op daglichtproducten voor het platte dak met de introductie van het platdakraam. Het ontwerp van dit prijswinnende raam kenmerkt zich door zijn strakke lijnen en heeft een trend gezet in de markt. FAKRO vertaalt deze visie nu naar haar lichtkoepel, zodat ieder kan genieten van design op het dak.


Lichtkoepel met vlak glas


De FAKRO lichtkoepel met vlak glas is voorzien van een vlakke glasplaat in plaats van een traditionele koepel. De glasplaat is direct in het product geïntegreerd. Het betreft één compleet product, waarbij er geen aparte opzetmodules nodig zijn om het product af te maken. Bijzonder aan dit type is zijn betaalbare prijs, gecombineerd met een hoge kwaliteit en bijzondere esthetiek.


• Strak en minimalistisch design
De vlakke glasplaat, in plaats van de traditionele koepel, geeft dit product een strakke en minimalistische uitstraling. De glasplaat is in een hoogwaardig aluminiumprofiel vastgezet.

Erg hoge isolatie binnen zijn prijsklasse
HR++ glas en de slim geïsoleerde opstand zorgen ervoor dat de FAKRO lichtkoepel met vlak glas optimaal energieverlies tegengaat. Het raam heeft namelijk een erg gunstige isolatiewaarde van Uw = 0,92 Wm²K.

• Montagegemak
Geen aparte opzetmodules die gekocht en gemonteerd hoeven te worden, maar één compleet product waarmee direct gewerkt kan worden. Zo gaat er geen tijd verloren tijdens de montage.

 

Uitvoeringen & accessoires

 

Dit product is in drie uitvoeringen leverbaar: vast (niet te openen), handmatig te openen en elektrisch te openen. Er zijn negen standaard afmetingen die variëren tussen 60 x 60 cm en 120 x 120 cm. Voor extra wooncomfort is de lichtkoepel met vlak glas uit te breiden met FAKRO’s volledige assortiment binnenzonweringen voor platdakproducten.

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam

Inschrijven nieuwsbrief