ASBESTOS 2018

11/04/2018 09:00
12/04/2018 21:00
Europe/Amsterdam
Locatie: 
Ahoy' Rotterdam

Na het grote succes voor zowel de deelnemers als de bezoekers van de vakbeurs ASBESTOS ‘2015 en ‘2016 heeft de organisatie Exhibitions Rotterdam Int. en het Comité van Aanbeveling definitief besloten de vakbeurs in de komende even jaren wederom te organiseren. (ASBESTOS INT. ‘2018 – ‘2020, ‘2022, etc.). Op deze manier blijft de noodzakelijke, snelle en verantwoorde ontwikkeling van de internationale asbestbranche gewaarborgd!

Met het Asbestdakenverbod per 2024 is de sector bezig een enorme opdracht tot een goed einde te brengen. Internationaal speelt Nederland door de invoering van deze wet- en regelgeving nu al een voortrekkersrol. Daarom wordt Nederland internationaal in de gaten gehouden. Hoe pakt onze branche deze uitdaging aan?

De internationale oplossing is alleen te vinden in eenheid. Alleen door samenwerking en kennisuitwisseling kan optimaal gebruik worden gemaakt van de enorme hoeveelheid kennis en expertise die in de branche aanwezig is. De asbestbranche moet in zijn totaliteit schakelen, en ook naar internationale samenwerking met andere branches blijven zoeken.

ASBESTOS 2018 zal in het teken staan van de gehele internationale  asbestbranche waaronder de brancheorganisaties, asbestsaneerders, opleidingsinstituten, certificeringsinstellingen, overheidsinstellingen, etc. Deze organisaties verlenen de vakbeurs ASBESTOS 2018 een breed en stevig draagvlak, zowel nationaal als internationaal. De slachtofferverenigingen en -instituten belichten en bewaken tijdens ASBESTOS INT. 2018 de medische en menselijke aspecten van de asbestproblematiek.

Tijdens het internationale congresprogramma zullen de meest uiteenlopende onderwerpen rondom de asbestproblematiek door experts worden besproken. Denk daarbij aan onderwerpen, zoals o.a. calamiteitenbestrijding, sanering van asbest en het bestrijden van asbestkanker.

De organisatie “Exhibitions Rotterdam Int. BV” is al druk bezig ASBESTOS INT. 2018 met congres in Nederland op de kaart te zetten. Uiteraard hopen wij in het jaar ’2018 weer op uw medewerking.

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam