congres 'Veilig werken op hoogte'

 

Naar aanleiding van de artikelenreeks ‘Veilig werken op hoogte’ in vakblad Roofs organiseert Lindeman Events op 29 oktober 2014 in Hotel theater FiGi in Zeist het congres ‘Veilig werken op hoogte’. [N.B.: de eerder gecommuniceerde datum is vanwege de herfstvakanties komen te vervallen].

Het aantal (dodelijke) slachtoffers als gevolg van vallen van hoogte tijdens dakwerkzaamheden is onnodig hoog. Minimaal vier dodelijke slachtoffers in 2013 waren (vaak buitenlandse ) zzp'ers die voor particuliere opdrachtgevers zonnepanelen plaatsten en die dit zonder valbescherming uitvoerden. Wie is verantwoordelijk en waarom wordt de werkplaats nog in te weinig gevallen veilig ingericht?

In de markt heerst onduidelijkheid over de status van de Europese regelgeving, de Nederlandse wetgeving, de Arbocatalogi, de A-bladen en de Europese en nationale normering op dit gebied: wanneer en door wie moet aan welke verplichting worden voldaan? Hoe zit het met de handhaving? Hoe kan op een economisch verantwoorde manier een veilige werkplek worden gerealiseerd?

In de ochtendsessie van het congres ‘Veilig werken op hoogte’ zal de regelgeving op dit gebied worden behandeld. In de middagsessie zal worden ingegaan op de vraag hoe hier praktisch invulling aan kan worden gegeven. Verschillende vooraanstaande sprekers gaan met elkaar in discussie over de vraag hoe de situatie op dit gebied kan worden verbeterd.

Wees up to date en reserveer nu uw plaats! De kosten voor de gehele dag, inclusief lunch en naborrel, zijn €150,-.excl.btw

Verdere details over het programma zullen later bekend worden gemaakt.

Aanmelden voor het congres ‘Veilig werken op hoogte’ op 29 oktober 2014Bedrijfsnaam:
(verplicht)
Soort bedrijf
Functie aanmelder:
Naam persoon:
(verplicht)
Naam 2:
Naam 3:
Adres:
(verplicht)
Postcode:
(verplicht)
Plaats:
(verplicht)
Telefoonnummer:
(verplicht)
Faxnummer:
E-mail:
(verplicht)
  
Stuur mij de Dakweb Nieuwsbrief:
  
 
    

 

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Leveranciernaam